Köp en ny aluminiumbåt för under 50.000kr

Köp en ny aluminiumbåt för under 50.000kr

Aluminiumbåt från Allroundbåtar.se

Hör du till dem som gärna tar båten ut på en sjö eller hänger i skärgården hela sommaren? Visst är det trist att båtar varit så dyra att införskaffa? Men nu i och med att aluminiumbåtar blir mer och mer populära så kan du faktiskt skaffa dig en helt ny och riktigt bra aluminiumbåt för under 50.000kr. Läs vidare…

Allroundbåtar.se har precis lanserat sin webbshop och där kan man förutom att givetvis beställa billiga aluminiumbåtar också bygga sin egen båt genom att lägga till de tillbehör man behöver. Båten levereras sedan färdigmonterad direkt till sin hemmahamn och det är bara att segla ut på nya äventyr!

Smartliner 130 från allroundbåtar.se är en riktigt robust och bra allroundbåt.

Båtarna på allroundbåtar.se byggs in marinaluminium och har helsvetsade fogar. Det betyder att de håller riktigt bra med minimalt underhåll, år efter år.

Nu kan du skaffa en billig och smidig båt att ha vid stugan, som extrabåt eller bara för att ha på ett släp och fiska med. Färdiga paket finns och du kan själv välja motoralternativ. Flera olika alternativ från Honda finns att välja på.

Är du en av de som älskar båtar men inte tidigare kontaktat båtförsäljare, stått i kö och pratat? Nu kan du beställa din båt direkt online, all information finns redan på allroundbåtar.se’s hemsida, så du kan enkelt klicka hem en. Skulle du vilja kontakta dem så finns givetvis telefonnummer och kontaktuppgifter tydligt på sidan.

Smartliner 170 är en 5 meter lång båt - som kan bli din med ett enkelt knapptryck.

En av de riktigt stora fördelarna med allroundbåtar.se är att du får all information och konfigureringsmöjligheter direkt på hemsidan och behöver inte gå igenom prislistor eller få olika svar. Du kan också enkelt jämföra med andra.

Smartlinerbåtarna på allroundbåtar.se tillverkas i EU och säljs i Loftahammar, Sverige. Därifrån transporteras de direkt hem till köparna, över hela Sverige. Det är ofta kort leveranstid. Inför högsäsongen bör man dock vara tidigt ute, då det säljs en hel del båtar, speciellt när det är så smidigt att klicka hem dem.

Upplev det härliga i att ha en helt ny båt (med garanti) som alltid går! Kolla in allroundbåtar.se för mer information.

Inqbr har byggt en onlinebutik / e-handelsplattform för Allroundbåtar.se.